RólunkAz Axabau Kft. Magyarország egyik új, dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú építőipari vállalkozása.

Társaságunkat 2019-ben alapítottuk, székhelyünk Budapesten található.

Profi generálkivitelezőként egyedi igényekre szabott, gyors, és korszerű megoldásokat kínálunk kis-, és középvállalkozásoknak, valamint nagyobb volumenű beruházások számára. Cégünk vezetői és szakemberei közel 10 éves múlttal rendelkeznek az iparágban.

Szakipari kivitelezéseket látunk el az építőipar számos szegmensében, legyen szó szállodáról, lakóépületről, vagy akár közösségi létesítményről.

Nálunk a pontosság és a precizitás GARANCIA. Cégünk garantálja, hogy az Ön által elvárt szolgáltatás a szerződésben foglaltak szerinti ütemben és minőségben készül el, ezzel is biztosítva az építkezés zökkenőmentességét. Munkáink tükre Partnereink elégedettsége, éppen ezért a kivitelezések során elsődleges szempontunk ügyfeleink igényeit maximálisan teljesíteni.

Az Axabau Kft. csapata

Akik már évek óta folytatják tevékenységüket az építőiparban azok tudják, hogy a dinamikus kivitelezés kulcsa a jó csapat és a megfelelő anyagellátás. Ha valamelyik nem teljesül, az építkezés megcsúszhat, vagy nem a megfelelő minőségben épül fel.

Cégvezetésünk kiemelt figyelmet fordít munkatársainak megtartására, az ideális munkahelyi körülmények megteremtésére, a továbbképzésekre, és a rendszeres csapatépítésre.
Új generációs HR megoldásokkal munkatársaink létszáma folyamatosan bővül.

 

Mi mindig úgy építünk, mintha magunknak építenénk!


Vélemények