Keressen minket bátran!

icon_widget_image 1106 Budapest, Jászberényi út 45. icon_widget_image +36-30-6867-444 icon_widget_image ajanlat@axabau.hu
icon_widget_image1106 Budapest, Jászberényi út 45. icon_widget_image+36-30-6867-444 icon_widget_imageajanlat@axabau.hu
Image Alt

Szolgáltatások

Tervezéstől a kulcsátadásig, minden egy kézben

Családi ház építése, felújítása, lakóterek újragondolása, bontási munkálatok és lakásfelújítás magas minőségben, pontos határidőre, szakértő csapattal, akár kedvező anyagbeszerzéssel.

Megbízható építőipari kivitelezőt keres? Tekintse meg referenciáinkat és tartozzon Ön is elégedett ügyfeleink közé.
Kérjen ajánlatot vagy ingyenes konzultációt még ma!

Tervezés, felújítás, kivitelezés

Felkeltettük érdeklődését?

+36-30-6867-444

A Generál kivitelezés
mestere - kedvező árak, megbízhatóság

Az építkezés és a generálkivitelezés komplex folyamat, mely többféle munkálatot foglal magában. Az erre szánt időszak sokak számára egyet jelent az idegeskedéssel, a rendszeresen felmerülő újabb és újabb problémákkal. De biztos, hogy erről kell szólnia az új otthon megteremtésének? Az építkezéssel valami új születik meg, ami majd teret ad a céges álmok megvalósításának, vagy a magánéleti boldog éveknek. A megfelelő kivitelező cég segítségével zökkenőmentesen és a határidőknek megfelelően zajlik a generálkivitelezés minden fázisa.

Generálkivitelezés prémium színvonalon

A családi házak építése kapcsán korántsem mindegy, hogy milyen színvonalon történik a tervezés és a kivitelezés. Nem véletlen, hogy napjainkban minden korábbinál többen választják a generálkivitelezés kínálta lehetőségeket, hiszen ennek köszönhetően egy kézben futnak össze a munkafolyamatok, és a kivitelező cég irányítása alatt lesz minden. Szolgáltatásaink között előkelő helyet foglal el a generálkivitelezés, ami családi ház építés terén éppen úgy remek választásnak bizonyul, mint akkor, ha társasházak felújítása, ipari jellegű ingatlanok építése, minőségi generál kivitelezése a cél. Cégünk kiemelt jelentőséget tulajdonít annak, hogy az összes felhasznált alapanyag kimagasló színvonalat képviseljen, hiszen a ház építése során ez rendkívül fontos.

Tervezéstől a kulcsátadásig

A generálkivitelezés folyamata már a tervezés időszakában megkezdődik. A házak helyszínének megtekintése és az ügyfelek elképzeléseinek feltérképezése egyaránt lényegesek számunkra. A közös munka során a családi ház építése úgy kerül megvalósításra, hogy abban a leendő tulajdonosok elvárásai maximálisan érvényre juthassanak. Ennél azonban sokkal több az, amit cégünk nyújtani tud ügyfeleinknek a tervezés, építés során. Cégünk a generálkivitelezés, felújítás során profi szakemberekkel dolgozik együtt, így legyen szó bármilyen munkafázisról is, Önnek csak annyi dolga van, hogy megálmodja, milyen minőségi burkolatokat szeretne magáénak tudni, vagy hogyan osztaná el legszívesebben a rendelkezésre álló négyzetmétereket.

Családi ház kivitelezés
az energiatakarékosság tükrében

Ügyfeleink gyakran érdeklődnek olyan megoldások iránt, amelyek az energiahatékonyságot helyezik fókuszba. Építkezés terén ez napjainkban már magától értetődő követelmény szokott lenni. Az építés során nem csak a minőségi alapanyagok bírnak kiemelt jelentőséggel, hanem az összes olyan rendszer is, ami az energiahatékonyságot célozza. Már a tervezés fázisában szerephez jut mindez, az ingatlanhoz tartozó rendszereket ennek megfelelően pedig úgy kell megválasztani, hogy azok a rendelkezésre álló anyagiaknak és az egyéni elképzeléseknek egyaránt megfeleljenek. Azért vagyunk, hogy Önnek minden terhet levegyük a válláról, és így csak arra kelljen fókuszálnia, ami az otthonteremtéssel kapcsolatban egyéb irányban felmerül.

Referenciáink egyértelműen megmutatják, hogy milyen épület típusok a leginkább népszerűek Budapest területén, és az irányításunk alatt zajló építkezések miként zárultak. Ügyfeleink társasházak, családi házak és egyéb ingatlanok generálkivitelezése során egyaránt szívesen fordulnak hozzánk, hiszen a kft-ként működő cégünk az összes megbízás alkalmával úgy tevékenykedik, mintha szakemberei saját maguknak építenék leendő otthonukat. Több olyan megkereséssel is találkoztunk már, amikor az építés során ügyfeleink egyedi elképzelésekkel rendelkeztek. A minőségi generkivitelezés ilyen esetekben sem okoz problémát cégünk számára.

Szolgáltatásaink között a teljes generál kivitelezés lehetőségén túl minden olyan egyéb tevékenység is helyet kap, amit az építkezés előtt állók, vagy a családi házak felújítása mellett döntők rendszerint keresni szoktak. Referenciáink és körültekintő, mindenre kiterjedő szakmai felkészültségünk jelentik a garanciát arra, hogy a tervezéstől az építkezés és a kivitelezés fázisáig az összes munkafolyamatban minőségi végeredményt produkálunk.

Megbízható, gyors munkavégzés
- Magas minőség és kedvező árszínvonal, az olcsó de garancia nélküli kivitelezés helyett.

5 5

Már

Év

25 25

Boldog

Ügyfél

42 42

Befejezett

Projekt

Munkáink

Tekintse meg további referenciáinkat

Munkáink