Hőszigetelés - Dryvitozás

Felkeltettük érdeklődését? Kattintson és kérjen ajánlatot!

A hőszigetelés, dryvitozás - kedvező árak, megbízhatóság

Hőszigetelésre az Axabau jelenti a biztos megoldást!

Az építkezések és a házfelújítások esetén igen fontos szempont a gyors munkavégzés, korszerű megoldások alkalmazásával. Szolgáltatásaink között szerepel, többek között az épületek teljes hőszigetelése, nemcsak magánszemélyek esetében, hanem kis-és középvállalkozásoknak is. A szigetelés feladata két eltérő hőmérsékletű tér között esetlegesen fellépő hőcsere megakadályozása, illetve lecsökkentése. A jól izolált épületek költséghatékonyak és energiatakarékosak, mivel a nyári hónapokban kisebb szintű klimatizálást igényelnek, hideg idő esetén viszont kiválóan megtartják a fűtésből származó hőt a falak között. Ezáltal az ilyen objektumok hozzájárulnak jelentős mértékben hozzájárulnak a hatékony környezetvédelemhez. Nagyobb volumenű vállalkozások esetén is vállaljuk a feladatot a szigetelés terén. Szakmai tanáccsal is el tudjuk látni az érdeklődő ügyfeleinket, nemcsak belső, hanem külső és homlokzati hőszigetelés esetében is. A hőveszteség hatékony csökkentése, illetve a hőhidak megjelenésének kizárása érdekében cégünk minőségi alapanyagok felhasználásával dolgozik.

A ház szigetelésének folyamata

A szigetelendő felület előkészítése után következik a polisztirol lapok felrakása, melyeket műgyanta alapú ragasztóval és csavarozással rögzítenek szakértő munkatársaink. Majd a lapok kívülről való bevonása műgyanta tartalmú glettrétegbe ágyazott üvegszövet-hálóval, más néven Dryvit hálóval, amely tovább erősíti a rögzítést és rugalmas alapot biztosít a festékréteg felviteléhez. Az élvédők felhelyezése és a nyílászárók köré telepített díszítőelemek nagymértékben emelik az épület esztétikai kinézetét. Sokféle szigetelőanyag található napjaink kereskedelmi forgalmában, cégünk a munka elvégzése mellett, a megrendelővel történő megbeszélést követően beszerzi a szükséges nyersanyagot és fel is szereli azt a kért helyre.

Szigetelési árak

A várható költség nagymértékben függ a munkafelület nagyságától, azaz a szigetelés árakat m2-ben számoljuk. Más-más jellegű alapanyagot használunk beltérben és kültérben. A homlokzati hőszigetelés ár kültéri szigetelésnek számít, emellett magasban végzett munkát feltételez. A ház szigetelésének ára a felület mellett természetesen a felhasznált anyag milyenségétől is függ. Különféle árfekvésű ragasztó - és rögzítő lapok választhatók, valamint a vakolás árak külön tételként szerepelnek a végösszegben.
Az időtálló kivitelezés titka

A dinamikus és időtálló kivitelezés fő titka az építészetben a megfelelő anyagellátás és a jó csapat. Cégünk folyamatos munkaerő létszámot tart fenn már közel tíz éve, sőt fokozatosan bővül is munkatársaink köre. A mottónk a pontosság és a precizitás valamint ezek garantáltsága. Vállalatunk biztosítja, hogy az előre mondottakat maradéktalanul betartja és, hogy a munka a meghatározott ütemben készül el, utólagosan felmerülő pluszköltségek nélkül.

Megbízható, gyors munkavégzés - Magas minőség és kedvező árszínvonal, az olcsó de garancia nélküli kivitelezés helyett.