Betonfúrás és vágás

Felkeltettük érdeklődését? Kattintson és kérjen ajánlatot!

A betonfúrás és-vágás mestere - kedvező árak, megbízhatóság

Épületgépészeti feladatok kapcsán gyakran új nyomvonalak kialakítása a feladat. Amennyiben ez vasbeton vagy téglafalakon keresztül szükséges, akkor a profi segítség nélkülözhetetlen. A házilagos vésés és bontás rengeteg porral jár, és gyakran a szükséges hozzáértés is hiányzik. Ilyenkor érdemes a betonfúrás teendőivel olyan céget megbízni, amely jelentős tapasztalattal és persze a megfelelő szerszámokkal, eszközökkel rendelkezik ehhez.


Betonfúrás változatos fúrási feladatokhoz 

A betonfúrás magas és mélyépítés terén éppen úgy aktuálissá válhat, mint a víz-, gáz-, fűtésszerelés, a klíma és szellőzés beüzemelése, vagy a különféle rögzítő furatok kapcsán. A betonfúrás speciális technológiát követel meg, amelynek köszönhetően széleskörűen alkalmazható a berendezés. A rezgésmentes működésnek hála a körülötte levő falszerkezet nem fog károsodni, hiszen elkerülhető a vibráció, a rezonancia. S hogy miért fontos ez? A korszerű technológia alkalmazásával elkerülhetőek a mikrorepedések, amelyek a későbbiekben akár statikai problémákhoz is vezethetnek. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a betonfúrás a gyémánttechnológiás eszközzel nem jár zajjal, porral, és rendkívül gyors a kivitelezés.

Korrekt betonfúrás árak cégünktől 

A betonfúrás árak rendszerint attól függően alakulnak, hogy milyen mennyiségű és jellegű fúrási feladat elvégzésére van szükség. A gyémánttechnológiás megoldásnak köszönhetően nincsen akadály szakembereink előtt, és legyen szó akár falvágásról, akár a vasbeton elemek átfúrásáról, gond nélkül zajlik minden szükséges teendő. A korrekt betonfúrás áraknak köszönhetően nem jár megfizethetetlen költségekkel az, ha gyémánttechnológiás fúrás válik szükségessé.

Furatok kivitelezése betonfúrás segítségével 

A betonfúrás nem csak épületgépészeti csövek, kábelek elhelyezésekor válik aktuálissá, hanem elektromos vezetékek elhelyezésekor, vizes fúráskor, de akár a falra merőlegesen, sőt, alulról felfelé is lehetséges a megfelelő furatok megvalósítása. Akár nehezen megközelíthető helyeken is gond nélkül megoldható a betonfúrás, ezért problémás esetekben is megéri a cégünk kínált szolgáltatásra gondolni.

A mai kereskedelmi forgalomban elérhető, lakossági használatra szánt fúrók nem alkalmasak arra, hogy a betonfúrás megoldható legyen segítségükkel. A gyémánt fúróberendezés nagy előnye, hogy segítségével betonvasat, acéllal megerősített betont is gond nélkül átfúr.

Betonfúrás lakásfelújításkor 

A betonfúrás feladatai rendszerint építkezés alkalmával merülnek fel, de lakásfelújítás során is kitűnő szolgálatot tesz a gyémánttechnológiás betonfúrás. Nem ritka, hogy az ingatlantulajdonosok terveinek megvalósítását gátolják a betonfelületek. Ilyenkor a falvágás és fúrás egyaránt szükségessé válhatnak. A megfelelő szakértelem birtokában szakembereink ki tudják választani, mi a leginkább praktikus módja a betonfelületek eltávolításának. Munkánk során a keletkezett törmelék elszállításáról és a takarításról is gondoskodunk, így a továbbiakban nem lesz más dolga, mint a felmerülő felújítási munkálatokkal való foglalatoskodás.

A betonfúrás teendői leggyakrabban szellőzők, elszívók beépítése, elektromos vezetékek elhelyezése, vagy közművek helyének kialakítása terén válnak aktuálissá. Szakemberek nélkül igencsak nehéz lenne mindezeket a teendőket elvégezni, pláne úgy, hogy hozzájuk speciális eszközök, fúró berendezések szükségesek. Cégünk kimagasló minőségű szolgáltatással, megbízhatósággal és korrekt betonfúrás árakkal áll minden érdeklődő rendelkezésére.

Megbízható, gyors munkavégzés - Magas minőség és kedvező árszínvonal, az olcsó de garancia nélküli kivitelezés helyett