Keressen minket bátran!

icon_widget_image 1106 Budapest, Jászberényi út 45. icon_widget_image +36-30-6867-444 icon_widget_image ajanlat@axabau.hu
icon_widget_image1106 Budapest, Jászberényi út 45. icon_widget_image+36-30-6867-444 icon_widget_imageajanlat@axabau.hu
Image Alt
Mi mindig úgy építünk, mintha magunknak építenénk!

Rólunk

Az Axabau Kft. Magyarország egyik új, dinamikusan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú építőipari vállalkozása.

Társaságunkat 2019-ben alapítottuk, székhelyünk Budapesten található.

Profi generálkivitelezőként egyedi igényekre szabott, gyors, és korszerű megoldásokat kínálunk kis-, és középvállalkozásoknak, valamint nagyobb volumenű beruházások számára. Cégünk vezetői és szakemberei közel 10 éves múlttal rendelkeznek az iparágban.

Szakipari kivitelezéseket látunk el az építőipar számos szegmensében, legyen szó szállodáról, lakóépületről, vagy akár közösségi létesítményről.

Nálunk a pontosság és a precizitás GARANCIA. Cégünk garantálja, hogy az Ön által elvárt szolgáltatás a szerződésben foglaltak szerinti ütemben és minőségben készül el, ezzel is biztosítva az építkezés zökkenőmentességét. Munkáink tükre Partnereink elégedettsége, éppen ezért a kivitelezések során elsődleges szempontunk ügyfeleink igényeit maximálisan teljesíteni.

Az Axabau Kft. csapata

Akik már évek óta folytatják tevékenységüket az építőiparban azok tudják, hogy a dinamikus kivitelezés kulcsa a jó csapat és a megfelelő anyagellátás. Ha valamelyik nem teljesül, az építkezés megcsúszhat, vagy nem a megfelelő minőségben épül fel.

Cégvezetésünk kiemelt figyelmet fordít munkatársainak megtartására, az ideális munkahelyi körülmények megteremtésére, a továbbképzésekre, és a rendszeres csapatépítésre.
Új generációs HR megoldásokkal munkatársaink létszáma folyamatosan bővül.

Ügyvezető - CEO

Üveges Ádám

Műszaki vezető - CTO

Prechlik Péter

Gazdasági vezető - CFO

Major Márton

Tervezés, felújítás, kivitelezés

Generálkivitelezés

Az építkezés és a generálkivitelezés komplex folyamat, mely többféle munkálatot foglal magában. Az erre szánt időszak sokak számára egyet jelent az idegeskedéssel, a rendszeresen felmerülő újabb és újabb problémákkal

ÉPÍTÜNK A JÖVŐRE

Felkeltettük érdeklődését?

+36-30-6867-444

a
a

Rólunk mondták

Rólunk mondták

K. József

Az ár Nekem magasnak tűnt, de a manapság nem is számíthattam olcsó munkára. Azt gondolom az eredmény alapján megérte minden forint.

Z. János

Köszönöm a precíz munkát!

K. Attila

Udvariasság, gyorsaság és tisztaság jellemzte a munkavégzést. Ajánlom őket azoknak, akik hajlandók magasabb árat fizetni a magas minőségú munkáért.

S. Vivien

Most mentek el a srácok és csodásan megcsinálták [a gipszkartonozást], még annak ellenére is, hogy nem volt egyszerű dolguk. Nagyon figyeltek a tisztaságra is és nagyon boldogak vagyunk, hogy ez ilyen gyorsan, jól megoldódott, nagyon szépen köszönjük a segítséget!

B. András

Tetszett hogy eldönthetem mikorra legyen kész és mivel azonnal kellet a segítség hajlandó voltam többet áldozni egy bontásra.